Timmerwerk

Jonker Bouw en Timmerwerk uit Krommenie verzorgd het complete project, van ontwerp tot realisatie.

Voor de badkamer van uw dromen, hoeft u niet verder meer te zoeken. Bij Jonker Bouw en Timmerwerk uit Krommenie verzorgen wij het complete project, van ontwerp tot realisatie van uw badkamer op maat.

Is uw badkamer toe aan renovatie? Zoekt u een badkamer met een bijzondere en unieke uitstraling die u nergens anders zult vinden? Heeft u uw droombadkamer reeds voor ogen?

Dan is het nu het juiste moment om dit project in gang te zetten. In een straal van zo’n 50 kilometer rondom Krommenie hebben wij al veel mooie projecten mogen realiseren. Is uw badkamer de volgende?

Het ontwerp van uw maatwerk badkamer

Vanzelfsprekend starten we bij de basis. Belangrijk is vooral dat wij op de hoogte zijn van de sfeer die u wilt creëren met de nieuwe badkamer. Wat spreekt u aan? Welke materialen wilt u gebruiken?

Door deze te matchen met elkaar, kunnen wij u een beter beeld geven van hoe uw badkamer eruit zal komen te zien. Komen de materialen en ons voorstel overeen met uw wensen, dan gaan wij voor u aan de slag met het ontwerp.

Hoogwaardige kwaliteit aan materialen

Wij snappen dat u een grote investering doet om de badkamer van uw dromen te kunnen realiseren. Hierom bieden wij u enkel materialen van de bovenste plank, zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. De stijl hierin is verschillend, dat is natuurlijk net wat u wenst. Maatwerk is hierbij haast altijd van toepassing, omdat de installatie van uw nieuwe badkamer afhankelijk is van de grootte hiervan en de ruimte die u wilt bezetten met bijvoorbeeld het badkamermeubel of het bad.

Binnen ons bedrijf bieden wij u alle mogelijkheden, of u nu meer voelt voor een industriële stijl of uw voorkeur naar de landelijke stijl uitgaat. Wij kunnen u desgewenst van advies voorzien aan de hand van uw wensen.

Realiseren van uw nieuwe badkamer of keuken

Is uw interesse gewekt? Dan gaan wij graag voor u aan de slag om de badkamer of keuken van uw dromen te realiseren. Volledig aansluitend op uw wensen en passend binnen de financiële mogelijkheden. Van A tot Z verzorgt Jonker Bouw en Timmerwerk dit project graag voor u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken.

Vul ons contactformulier in of bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 06-15 08 58 91.

Image

Menu

Telefoonnummer

E-mail adres

Adres

Van Allenstraat 176,
1562TR Krommenie