Over ons

Wij hebben de beschikking over een kleine 20 jaar aan ervaring op het gebied van timmerwerk voor zowel binnen- als buitenshuis.

Jonker Bouw en Timmerwerk is een jong bedrijf, maar dat wil niet zeggen dat wij geen ervaring hebben. Integendeel zelfs, wij hebben de beschikking over een kleine 20 jaar aan ervaring op het gebied van timmerwerk voor zowel binnen- als buitenshuis.

Van jongs af aan is de eigenaar van Jonker Bouw en Timmerwerk al actief in de branche en uiteindelijk is het uitgegroeid tot het opzetten van een eigen bedrijf, dat actief is sinds 2019.

Van actief in de bouw tot allround timmerwerk

Uiteraard zijn ook wij niet uit het niets begonnen met Jonker Bouw en Timmerwerk. Op zijn 16e was de eigenaar van het bedrijf al actief in de bouw. Na dit jarenlang gedaan te hebben, was hij toch toe aan meer afwisselende werkzaamheden. Dit leidde uiteindelijk in 2019 tot het ontstaan van Jonker Bouw en Timmerwerk, wat gevestigd is in Krommenie.

Met name in de omgeving van onder andere Amsterdam, Zaandam en Purmerend voeren wij sinds 2019 klussen uit als allround timmerbedrijf. Van renovatie tot aanbouw en natuurlijk niet te vergeten het onderhoud van diverse timmerwerkzaamheden. Hierbij kenmerken wij ons door de aanwezige kennis, maar vooral ook door de flexibiliteit en het oplossingsgerichte denken.

Garant voor een goed eindresultaat

Dankzij de bijna 20 jaar ervaring op het gebied van uiteenlopende timmerwerkzaamheden, durven wij een goed eindresultaat te garanderen. Wij nemen de tijd voor u als klant en hebben plezier in ons vak.

Het bezorgen van een tevreden klant werkt voor ons als brandstof. Door gebruik te maken van een hoogwaardige kwaliteit aan materialen, staan wij garant voor het eindresultaat zoals u voor ogen had.

Heeft u een groter project dat uitgevoerd dient te worden?

Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Jonker Bouw en Timmerwerk heeft de beschikking over een vaste kern aan zzp’ers, waardoor wij dezelfde kwaliteitsstandaard kunnen aanhouden. U heeft tijdens de uitvoering van uw project één aanspreekpunt, zodat de kans op miscommunicatie nihil is.

Wij stellen ons flexibel op en denken te allen tijde oplossingsgericht. Mede hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat wij u de gewenste service kunnen bieden, naast dat wij natuurlijk de gewenste kwaliteit leveren!

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.

Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen via 06-15 08 58 91. Jonker Bouw en Timmerwerk is u graag van dienst!

Image

Menu

Telefoonnummer

E-mail adres

Adres

Van Allenstraat 176,
1562TR Krommenie