Onze diensten

In een straal van 50 kilometer rondom Krommenie heeft Jonker Bouw en Timmerwerk vele werkzaamheden uit mogen voeren. Geen enkele timmerklus is voor ons te gek.

Zo hebben wij als allround timmerbedrijf diverse uiteenlopende projecten voor onze rekening mogen nemen. Deze diensten spitsen zich niet toe op een specifieke locatie in of rondom huis, overal kan timmerwerk immers van toepassing zijn.

Renovatie

In veel gevallen is het niet nodig om alles volledig nieuw te laten verzorgen. Met renovatie kunt u, tegen lagere investeringen, hetzelfde rendement behalen.

Door renovatie kunt u toch uw badkamer, keuken of andere ruimte een totaal andere dimensie geven. Van de start van uw project tot de afwerking hiervan, Jonker Bouw en Timmerwerk maakt het graag voor u mogelijk. In onder andere Amsterdam, Zaandam en Purmerend hebben wij al mooie renovaties uit mogen voeren voor ons klantenbestand.

Aanbouw

Heeft u ruimte beschikbaar dat u een prachtige invulling wilt geven? Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een veranda of tuinhuisje? Dan kan Jonker Bouw en Timmerwerk uit Krommenie u van dienst zijn.

Wij hebben in de loop der jaren al mooie aanbouwen mogen realiseren. Ook voor de aanleg van bijvoorbeeld een carport bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken hierbij enkel gebruik van de beste kwaliteit aan materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het door ons uitgevoerde project en de ruimte optimaal kunt benutten.

Onderhoud

Onderhoud is onmisbaar, daar kunnen we heel simpel over zijn. Met betrekking tot het onderhoud is het met name van belang dat u dit tijdig laat verzorgen door een specialist. Zo kunt u onnodige kosten in de toekomst voorkomen.

Bij Jonker Bouw en Timmerwerk verzorgen wij al jarenlang het onderhoud voor onze klanten, waardoor wij op deze wijze de levensduur van objecten kunnen verlengen. Of het nu gaat om enkele kleine beschadigingen aan uw kozijnen of het complete onderhoud van de gevelbetimmering, wij komen graag bij u langs om het noodzakelijke onderhoud uit te voeren.

Kom in contact met Jonker Bouw en Timmerwerk

Voor aanbouw, renovatie en onderhoud is Jonker Bouw en Timmerwerk uit Krommenie de aangewezen partij.

Laat de binnen- en buitenkant van uw woning niet in de steek. Wij hebben de beschikking over dusdanig veel ervaring, zodat wij u gegarandeerd van dienst kunnen zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door ons telefonisch te contacteren via 06-15 08 58 91.

Image

Menu

Telefoonnummer

E-mail adres

Adres

Van Allenstraat 176,
1562TR Krommenie